Kurssit

YLEISTÄ
Nykyisin alkeiskursseille ilmoittaudutaan yhä useammin siksi että muuttuvassa maailmassa halutaan pystytä tarvittaessa tehokkaasti puolustamaan itseä ja läheisiä fyysistä uhkaa vastaan. Karateharjoittelun myötä oppilas tulee oppimaan itsepuolustustaitoja. Itsepuolustustaitoihin lukeutuu kyky reagoida uhkaaviin tilanteisiin oikein ja myös toisen ihmisen kunnioittaminen. Henkisen puolen ja itsevarmuuden kehittymisen myötä oppilas osaa suhtautua uhkaaviin tilanteisiin ennaltaehkäisevästi ja ehkä kokonaan välttämään tilanteen kärjistymisen fyysiseen kontaktiin. Harjoittelun ja etenkin pariharjoittelun myötä oppilaalle kehittyy kyky reagoida nopeasti fyysisen kontaktiin.

Muut kurssit

Järjestämme tilauksesta opetus- ja näytöstilaisuuksia sekä 1-2 kerran kursseja. Sisältö voidaan räätälöidä sovitusti painottamaan jotain tiettyä osa-aluetta esim. itsepuolustusta tai antamaan nopean yleiskatsauksen Wado-Ryu Karateen. Kurssin kesto n. 1-2 tuntia.

Esimerkkinä itsepuolustukseen keskittyvän kurssin sisällöstä:

Aikuisten peruskurssit

SEURAAVA AIKUISTEN PERUSKURSSI ALKAA MA 4.9.2017. Ensimmäisellä kerralla laji- ja kurssiesittely ja loppuun perusharjoituksia. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle. Avaa kurssitiedote TÄSTÄ
HUOM! OKKLn sporttipassilla kurssi maksuton (0 eur) Katso OKKL:n sivuilta: TÄSTÄ